Guides - Krøllecreme - Guides

Guides

Hvis du har krøllet hår, er der ingen tvivl om, at du har oplevet den unikke glæde og kamp ved at pleje det. Men bare rolig – du behøver ikke at gøre det alene! Med de rigtige tips og tricks kan alle lære at mestre deres krøller. Fra kort krøllet hår til langt krøllet hår (og alt derimellem) – i denne guide finder du alt, hvad du behøver at vide om at passe på dine krøller.

Guides - Krøllecreme - Forstaa din haartype

Forstå din hårtype

Det vigtigste skridt i at passe på dine krøller er at forstå din specifikke hårtype. Forskellige typer krøllet hår kræver forskellige typer af produkter, teknikker og stilarter. For at bestemme din krølletype skal du lade dit hår lufttørre efter at have vasket det med en fugtighedsgivende shampoo og balsam. Når det er tørt, skal du se på, hvor meget volumen du har, og hvor stramme eller løse krøllerne er. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type krøllemønster du har, så du kan pleje det korrekt.

Guides - Krøllecreme - Pleje af kroeller

Pleje af krøller

Når du kender din krølletype, er det næste skridt at lære, hvordan du plejer den korrekt. Nøglen her er hydrering – krøllet hår har brug for masser af fugt! Start med at bruge en fugtgivende shampoo og balsam hver gang du vasker dit hår (højst hver anden dag). Når du har været i bad, skal du bruge en bredtandet kam eller en udglattende børste til forsigtigt at udglatte våde krøller uden at bryde dem for meget op. Påfør derefter en olie eller leave-in conditioner, mens håret stadig er vådt – det hjælper med at forsegle fugten. Lad krøllerne lufttørre eller føntørre dem ved lav varme, indtil de er helt tørre, før du styler dem med et produkt eller tilføjer varmeværktøj som f.eks. krøllejern eller fladjern. Endelig skal du sørge for at trimme håret regelmæssigt, så spaltede spidser ikke forårsager skader længere oppe i skaftet af hver krølle.

Guides - Krøllecreme - Styling af kroeller

Styling af dine krøller

Nu hvor du har vasket og plejet dine krøller korrekt, er det tid til at style dem! Prøv at eksperimentere med forskellige frisurer afhængigt af længden på dine lokker – fra lange naturlige bølger til korte, spændstige spiraler og alt derimellem! For korte krøllede frisurer kan du prøve at vikle sektioner med fingrene rundt om et krøllejern for at få mere definition eller endda style dem med hårnåle for at få et løftet updo look. Til mellemlange lokker kan du prøve topknuder eller halvt op halvt ned-stilarter for et ubesværet, men smart look; hvis du er mere til længere længder, så prøv fletninger ned langs den ene side af hovedet for et romantisk touch! Uanset hvilken stil du vælger, skal du sørge for at bruge produkter med let hold som mousse og hårspray for ikke at tynge de smukke krøller ned!Uanset hvilken slags krøllet frisure du har – kort eller lang – er der mange måder, hvorpå alle kan lære, hvordan man bedst passer på sine krøller og rocke dem med selvtillid! Ved at forstå, hvilken type krøllemønster der fungerer bedst for deres specifikke lokker og ved at følge de rette plejerutiner som f.eks. at bruge fugtgivende shampoo/conditioner plus olie/leave-in conditioners ved vask efterfulgt af regelmæssig trimning plus let holdbare stylingprodukter ved styling – kan alle skabe fantastiske looks fra deres egne spiralformede lokker! Så gå ud og vis dine smukke krøller frem – vi lover, at de ikke vil skuffe dig!

No post found!